Prostituatele şi cerşetorii, în vizorul jandarmilor

Jandarmii bistriţeni au aplicat sancţiuni de 3.500 lei, într-o singură oră, în urma unor acţiuni punctuale pe raza municipiului Bistriţa. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, acţiunile au vizat practicarea prostituţiei şi a cerşetoriei, locaţiile vizate fiind Pădurea Schullerwald, zona Gării, Decebal, Independenţei şi Rodnei.
Astfel, amenzi de 2.000 lei au fost date celor care încercau să atragă persoane de sex opus în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, iar pentru practicarea cerşetoriei au fost aplicate amenzi de 1.600 de lei.
„Numai în anul 2012, amenzile aplicate de jandarmi pentru diferite abateri, dar neachitate de către cei în cauză, se ridică la 206, valoarea acestora fiind de 61.460 lei. În perioada de referinţă, consilierul juridic al unităţii, cpt. Florian Săraru, a depus în instanţă un număr de 101 cereri privind transformarea amenzilor neachitate în ore de muncă în folosul comunităţii. Cele 206 procese-verbale privind amenzile neachitate au fost transformate de instanţă în 2.051 ore şi 30 minute de muncă în folosul comunităţii”, informează Jandarmeri bistriţeană, prin intermediul unui comunicat de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5