Radu Moldovan: Îmi depun candidatura pentru un nou mandat de preşedinte de Consiliu Judeţean

          Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan a reiterat faptul că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat în fruntea administraţiei judeţene. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă, acesta răspunzând întrebării unui jurnalist dacă nu ar fi mai bine să demisioneze din funcţia politică pentru a se dedica totalmente administraţiei.

          „Doresc să rămân în administraţie. Am anunţat că îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat. Doresc să mă ocup de administraţie şi pentru asta am anunţat public că, dacă voi fi validat de colegii mei de la Organizaţia Judeţeană, aşa cum prevede Statutul, apoi de Comitetul Executiv Naţional, îmi voi depune încă o dată candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat Radu Moldovan.

 

Comentarii

03/12/19 10:19
cititor

Domnu Radu, poate daca treceti la PNL ... , altfel nu aveti nici o sansa .
Ar fi bine ca aceste functii publice ( de primar, de presedinte al CJ, sau de prefect ) sa fie UNIPERSONALE , nicidecum apartinatoare la un anume partid , numai ca cei care ajung la " butoane " ( vorba Dvs ... ) nu agreaza acest lucru si nu vor sa piarda "controlul " a tuturor domeniilor, sectoarelor si dezmembramintelor PUTERII POLITICE , ADMINISTRATIVE ORI JUDECATORESTI . . .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5