Radu Moldovan (PSD): Partea bună a trecerii în Opoziție este că oamenii vor putea compara

             Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat, Emil Radu Moldovan, consideră că adoptarea moţiunii de cenzură reprezintă un demers democratic pe care l-a trăit şi el când era deputat. Potrivit acestuia, partea bună a căderii Guvernului este că românii vor putea compara între ceea ce a făcut PSD şi noua viziune a celor şase partide care au votat moţiunea.

          „Moţiunea de cenzură a trecut, Guvernul a căzut, astea sunt regulile democratice. Luăm act de ceea ce s-a întâmplat, vom vedea pe cine va desemna preşedintele României în calitatea de prim-ministru, cum va reuşi să constituie o majoritate. Le doresc succes în ceea ce au de făcut şi-mi doresc foarte mult ca finanţările pentru proiectele de dezvoltare ale judeţului Bistriţa-Năsăud să continue. Nu pot să spun că mi-e frică. Nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu şi de nevasta mea şi nu am niciun fel de emoţie. Pentru majoritatea covârşitoare a proiectelor avem finanţare europeană, cu banii în cont. Sunt şi câteva finanţări de la Guvernul României care sper că nu vor fi oprite”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

          Liderul social-democrat a precizat că filiala judeţeană se va bate în continuare pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. „Cetăţenii vor decide. Cred că la ceea ce s-a întâmplat sunt şi plusuri, şi minusuri. Nu am o analiză să văd dacă majoritatea e pe plus sau pe minus. E un lucru evident, nu e pentru prima dată. Am fost în Parlament când am votat şi am câştigat două moţiuni. Acum sunt în administraţia publică locală, iar partidul din care fac parte nu a reuşit, prin conducerea lui, să gestioneze un asemenea subiect. Cetăţenii vor avea, concret, ce să compare vizavi de modul cum un partid sau o coaliţie guvernează ţara. Acesta e cel mai mare plus. Cetăţenii au văzut ce a făcut PSD din 2012 cu pauza din anii 2015-2016, în momentul de faţă vor avea un alt guvern care are o cu totul altă viziune. Am înţeles că PNDL este mită pentru primari, că finanţarea investiţiilor locale este mită pentru baroni. E destul de greu de făcut acum o analiză pentru că avem şase partide cu şase viziuni şi vom vedea ce va ieşi de acolo. Dar cel mai mare plus, din punctul meu de vedere, vizavi de trecerea noastră în opoziţie este această posibilitate ca cetăţenii să poată vedea în mod concret ce fac unii, ce au făcut alţii, care este varianta care le place”, a concluzionat Radu Moldovan. 

Comentarii

10/10/19 16:21
Vizitator

Acest măscărici, Daniel Suciu nu are simtul ratiunii atunci când afirma in Parlament că moţiunea de cenzură i se pare ciudată și i-a acuzat pe cei care au semnat-o că sunt uniţi de un singur lucru și anume distrugerea PSD. In realitate, nimeni nu a contribuit mai mult la distrugerea PSD decât liderul lor suprem si gasca de lingăi din jurul lui sau din teritoriu, dar si guvernul de incompetenti in frunte cu Viorica Dăncilă, din care au făcut parte indivizi fără nici o pregătire precum Daniel Suciu si altii ca el.

10/10/19 17:15
iuliu

Aceeasi retorică demagogică la chelnerul Raducu. El dă vina pe Klaus Iohannis că prin motiunea de cenzură aruncă țara in haos lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil. El nu are notiunea termenilor cand vorbeste de guvernul Dăncilă ca despre un „guvern stabil”. Cât de „stabil” a fost guvernul Dăncilă după iesirea ALDE de la guvernare? Apoi cat de idiot să fi ca să mai ameninti cu salarii și pensii tăiate de catre opozitie, sau cu pedepsirea mediului de afaceri, când tocmai guvernul PSD a dat ordonanta 114 care loveste in mediul privat.
Referitor la amenintarea cu cei peste 400.000 de concediați din sistemul public, „gura păcătosului adevăr grăieşte”. Este vorba de umflarea aparatului bugetar din anul 2008 de la aproximativ 800.000 la 1.200. 000. Tocmai că reforma administrativă pe care PSD-ul nu a fost in stare să o facă, ar trebui sa inceapa cu restructurarea personalului unde sunt prea multi „tăietori de frunze la câini”.

10/10/19 22:59
vizitator

Motto:
„Poți să păcălești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să păcălești toți oamenii tot timpul”.
(Abraham Lincoln)
Radu Moldovan este naiv afirmând că intrarea PSD în opoziție după căderea Guvernului Viorica Dăncilă, reprezintă cel mai mare câștig . El mizează pe faptul că PSD-ul se poate reabilita în opoziție până la viitoarele alegeri parlamentare, asa cum s-a intâmplat in 2016. Numai că după castigarea alegerilor din 2016, PSD-ul nu si-a tinut promisiunile si s-a decredibilizat in fata electoratului prin schimbarea a trei guverne cu scopul de a salva clientela de partid cu probleme penale de raspundere in fata legii. Romanii nu uită si nu mai pot fi păcăliti incă odată, fiindca, vorba proverbului: „Ulciorul nu merge de multe ori la apă”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5