Robert Sighiartău, candidat la Consiliul Județean BN: Consiliul Județean trebuie să creeze oportunități de dezvoltare!

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a discutat la Teraplast despre importanța implicării autorităților în susținerea investitorilor. ”Consiliul județean trebuie să creeze oportunități. Liderul împreună cu membrii comunității lucrează pentru comunitate” a declarat acesta.
Liberalul Robert Sighiartău, candidat la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a făcut o vizită la compania Teraplast. Acesta a recunoscut meritele companiei – una dintre cele mai mari din România – care a reușist să se dezvolte singură și în perioade dificile.
”Teraplast s-a construit în cea mai dificilă perioadă și s-a descurcat singură: și-a tras utilitățile, și-a făcut drumuri. Consiliul Județean trebuie să pună la dispoziția investitorilor utilități, terenuri, facilități. Administrația trebuie să fie friendly, deschisă, să creeze oportunități” a declarat Robert Sighiartău.
Conform liberalului, firmele românești nu au susținerea statului și acest lucru ar trebui schimbat. Iar o infrastructură pusă la punct ar facilita dezvoltarea județelor, a întregii țări.
”Problema e neseriozitatea celor de la conducere și lipsa încrederii în stat. Că până la urmă, statul are nevoie de bani. Doar că trebuie să fii corect. Pentru că nu știu dacă știți, dar CFR Călători și CFR Marfă au o gaură anuală de două miliarde de euro. Deci, noi toți de aici- că toți suntem plătitori de taxe -, plătim această gaură. Și atunci statul român nu ar trebui să spună că vrea să naționalizeze companiile, ci mai degrabă să privatizeze sistemul de transport. România ar putea fi tranzitată cu trenul, într-un timp foarte scurt, dacă infrastructura ar fi pusă la punct” a subliniat Robert Sighiartău.
Acesta a explicat că exact cum Ilie Bolojan a dezvoltat zona pe care o administrează, la fel dorește și el să dezvolte județul Bistrița-Năsăud. Viziunea sa este de a susține antreprenorii, dezvoltarea infrastructurii, atragerea celor din diaspora înapoi acasă.
” Liderul împreună cu membrii comunității lucrează pentru comunitate. Dacă vom reuși să generăm o mișcare de dezvoltare în care fiecare să tragă pentru județ, vom reuși!” a concluzionat Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița – Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5