Robert Sighiartău: Decizia familiei noastre a fost şi este de a-i vaccina pe copilașii noștri

Liderul PNL BN, Robert Sighiartău, susține lansarea unei campăanii de informare în rândul părinților asupra beneficiilor pe care le aduce vaccinare, mai ales că tema a devenit una controvbersată în rândul opiniei publice.

         „Pentru că subiectul vaccinării este unul destul de controversat în spațiul public, susțin lansarea unei campanii de informare în rândul tuturor părinților pentru a vedea care sunt beneficiile vaccinării asupra sănătății copiilor noştri.

În ultimii 50 de ani, vaccinarea a salvat mai multe vieți omenești decât oricare altă intervenție de sănătate. Eu și soția mea am înțeles cât de importantă este imunizarea organismului și că aceasta începe încă din primele zile de viață ale nou-născutului. Acesta este motivul pentru care decizia noastră a fost și este aceea de a-i vaccina pe copilașii noștri”, transmite Robert Sighiartău, într-o postare pe facebook.

În opinia sa, problema cea mai gravă cu care se confruntă ţara noastră mâne numărul insuficient de vaccinuri. „An de an, ne confruntăm cu o criză de acest fel, fapt care pune în pericol sănătatea lor, iar ministerul ar trebui să vină cât mai repede cu soluţii concrete pentru a crește acoperirea vaccinală”, subliniază liderul liberal judeţean.

Comentarii

28/09/16 17:37
alegator

Laudabil, cu conditia ca statul sa-si faca datoria, de control al vaccinurilor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5