Robert Sighiartău, pentru Agerpres: Este clar că mesajul nostru nu a mobilizat lumea să vină la vot

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, a declarat duminică seara, pentru AGERPRES, că rezultatul partidului la alegerile parlamentare, indicat de exit-poll-uri, arată că liberalii nu au reuşit să mobilizeze electoratul la vot prin mesajele transmise. 

"Este greu, acum, de evaluat exact unde s-a greşit din punct de vedere strategic şi din toate punctele de vedere. Este clar că mesajul nostru nu a mobilizat lumea să vină la vot, s-a văzut la nivel naţional, s-a văzut şi la nivel judeţean. Încă nu avem un rezultat, dar e clar că nu am reuşit să mobilizăm electoratul de dreapta să vină la vot la nivel naţional. Având în vedere aceste lucruri, suportăm consecinţele", a spus Sighiartău. 

Întrebat dacă îşi va depune mandatul având în vedere scorul obţinut de PNL, liderul PNL Bistriţa-Năsăud a spus că preferă să aştepte rezultatele finale înainte de a lua vreo decizie. 

"Din punct de vedere al filialei judeţene, trebuie să aşteptăm în primul rând rezultatele şi apoi discutăm despre celelalte lucruri", a adăugat Sighiartău. 

Acesta ocupă prima poziţie pe lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5