Sângeorz-Băi: Fonduri europene pentru lucrări de mansardare şi reabilitare a grădiniţei cu orar prelungit

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a semnat, la Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest, contractul de finanţare pentr proiectul “Extindere-mansardare și lucrări de reabilitare la grădinița cu orar prelungit”.  Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa 10 - Investiţiile în educaţie.

„Avem încă un motiv în plus de bucurie datorită faptului că am semnat contractul de finanțare pentru “Extindere-mansardare și lucrări de reabilitare la grădinița cu orar prelungit”. Este vorba despre o investiție de 2.286.901,12 lei, finanțată prin fonduri europene. Urmează licitația publică și execuția lucrărilor în scurt timp.Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre! Odată implementate proiectele noastre, orașul nostru va arăta cum nici nu am visat vreodată noi sîngeorzenii! Împreună facem lucruri minunate”, a trsnsmis primarul oraşului staţiune.

De altfel, autorităţile locale mai au un proiect depus la ADR Nord-Vest, pentru infrastructura şcolară, şi anume „Lucrări de modernizare şi reabilitare la Şcoala Gimnazială Artemiu Publi Alexi”, în valoare de peste 10 milioane lei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5