Sângeorz Băi: Încep lucrările la pistele de biciclete, podul rutier și asfaltările de străzi!

Primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a semnat ordinul de începere a lucrărilor  la obiectivul “Amenajare piste de biciclete, pod rutier peste râul Someșul Mare și asfaltare de străzi”.

Proiectul susținut din fonduri nerambursabile, având drept operațiune reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă, situat pe intravilanul orașului Sângeorz-Băi. a primit undă verde de începere a lucrărilor.

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea unui sistem de mobilitate durabil pentru locuitorii orașului Sângeorz-Băi, ceea ce va duce la îmbunătățirea calității vieții, dezvoltarea infrastructurii și reducerea impactului negative asupra calității vieții, iar toate acestea pentru că zona orașului Sângeorz-Băi a dovedit un potential de dezvoltare enorm, din toate punctele de vedere.

Astfel, în acest context s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor a acestui frumos proiect, care va oferi o infrastructură de locuit modernă și adecvată desfășurării activităților din cadrul orașului, fiind un demers nu doar oportun, ci mai ales necesar.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5