Şcoala din Negrileşti intră în on-line până în 1 octombrie! Incidenţa a ajuns la 8,2 la mia de locuitori!

Ministerul Educației a publicat lista cu rata de infectare cu COVID-19 pe fiecare localitate din România. Potrivit acesteia, în 54 de localități incidența a depășit 6 la mia de locuitori, astfel de toată săptămâna viitoare aici școala se va face on-line.
Printre aceste localităţi, apare şi Negrileşti, din Bistriţa-Năsăud, unde rata de incidenţă a ajuns la 8,2 la mia de locuitori.

Scenariul 1 - Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori:

Participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Scenariul 2 - Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori până la instituirea stării de carantină la nivelul localității:

- a) Participarea zilnică cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și a elevilor din învățământul special, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție;
- b) Participarea zilnică, în sistem on-line, a tuturor elevilor, cu excepția celor din învățământul special.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5