Sebastian Lutaniuc, sportivul Profesional Fight Gym Bistrița, meci de senzație la una dintre cele mai puternice competiții din Europa, Gala Senshi

Sportivul clubului PFG Bistrita, Sebastian Lutaniuc, luptă în una dintre cele mai puternice promoții din europa, Gala Senshi. Coordonat de antrenorul său Ionel Burduhos, luptatorul bistrițean a răspuns afirmativ invitației organizatorilor Galei Senshi care s-a desfășurat în Varna, Bulgaria, fiind una dintre cele mai bine cotate gale la nivel european. Deși timpul de pregătire a fost foarte scurt, iar stilul de luptă diferit, Lutaniuc a făcut un meci de senzație împotriva unui adversar cu mai multă experiență in stilul de luptă Muay Thai, canadianul Olivier Ross! Meciul a fost decis la puncte în favoarea canadianului.
Cum ne -a obișnuit, Lutaniuc a reprezentat cu demnitate țara și echipa PFG Bistrița, publicul și organizatorii fiind impresionați de spectacolul pe care tânărul bistrițean le-a oferit, acesta fiind felicitat personal dupa luptă de marele campion K1, Semy Schilt!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5