Secretarul de stat Alexandru Pugna aniversează 30 de ani de căsătorie: Îi mulţumesc soţiei Jeni pentru toată dragostea cu care mă răsfaţă

Petrecere în familia secretarului de stat Alexandru Pugna. Împreună cu soţia Eugenia, aniversează 30 de ani de căsnicie. De 30 de ani, Jeni este doamna care îi stă alături îndrăgitului interpret, are grijă ca toate lucrurile să fie bine acasă, astfel ca pe scenă artistul să strălucească. Mai mult, ştie să aibă mereu o vorbă bună, în această perioadă în care agenda secretarului din Ministerul Culturii este mai mult decât încărcată.
"Nu e uşor de înţeles un secratar de stat care mai mult stă la Bucureşti. Şi nici un artist. Deloc. La început a fost şi pentru ea destul de greu. Anii au trecut însă, şi Jeni, soţia mea, a înţeles că un artist trebuie lăsat să-şi reverse preaplinul sufletului atunci când simte acest lucru. Că nu-l poţi ţine doar pentru tine. Că el trebuie să împartă bucurii spirituale şi altora şi că oriunde s-ar afla, oricât de admirat ar fi, tot acasă se întoarce… Adevărul este că fără sprijinul celei mai importante persoane din viaţa mea nu aş fi reuşit să-mi realizez visul…Îi mulţumesc pentru toată dragostea cu care mă răsfaţă şi pentru clipele deosebite petrecute împreună...", ne-a declarat Alexandru Pugna.
Cotidianul Răsunetul urează familiei Pugna "La mulţi ani " cu sănătate şi bucurii, să dea Domnul să ne vedem şi la "nunta de aur"!

Comentarii

22/07/19 14:04
Niculae Vrăsmaș

La mulți ani !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]