Secţia de Pediatrie, la capacitate maximă! Lazany: Nu se impun încă măsuri restrictive la spital

          Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, ec. Gabriel Lazany, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că afecţiunile respiratorii de sezon au făcut ca Secţia de Pediatrie să fie ocupată la capacitate maximă. „Măsurile suplimentare se iau împreună cu Direcţia de Sănătate Publică şi Serviciul de Epidemiologie din spital. Deocamdată nu a fost cazul, la Bistriţa de a interzice accesul sau de a lua măsuri restrictive suplimentare pentru aparţinători. Într-adevăr, adresabilitate este foarte crescută mai ales în zona de Pediatrie, udne Secţia este la capacitate maximă, la ora actuală”, a declarat managerul SJU Bistriţa.

          Potrivit datelor furnizate de DSP B-N pentru perioada 27 ianuarie – 2 februarie, la nivelul judeţului au fost înregistrate 16 cazuri de gripă, din care pentru trei s-a impus internarea şi 349 de cazuri de pneumonie, cu 57 de internări, dintre care 31 la copii sub 14 ani.

          De asemenea, la nivelul judeţului au fost înregistrate 3727 cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, care au necesitat 31 de internări, 22 fiind pentru copii sub 14 ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5