Senatorul Ovidiu Florean: Am mai spus-o și o repet. Nu pot vota alături de PSD un guvern minoritar!

Am mai spus-o și o repet: nu pot vota alături de PSD un guvern minoritar. Singura soluție rezonabilă și de bun simț pentru România este alianța PNL-USR-UDMR-Minorități, transmite senatorul Ovidiu FLorean.

Comentarii

22/10/21 22:03

În mod clar ne aflăm într-o situație grea, mai ales în contextul pandemiei. Oamenii noștri politici trebuie să ajungă la un consens rapid pentru că țara asta mai trebuie și guvernată.

23/10/21 15:43
Vizitator

Motto:
"Am trait in vremea prostilor – a stăpânit mediocratia sub Regele tranzactionist in chestiuni de morală, timid si fără orizont, in problemele de Stat. Ce va fi de Tară, in valtoarea care vine, nu stiu – dar cred in puterile sufletesti ale neamului”.
(Octavian Goga- Testamentul poetului)
Schimbând in fraza de mai sus "Regele" cu "Presedintele" avem o reprezentare perfectă a situatiei actuale din România.
Si asta pentru că nimeni altul decât presedintele este principalul responsabil de criza politică actuală, desi nu are puterea morală să recunoască. Ba mai mult președintele Klaus Iohannis aflat recent la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, in timpul unei declarații de presă a dat toată vina pe altii ca si cum el n-ar avea nici un amestec in declansarea crizei politice:"Nu putem să rămânem așa. Avem nevoie de reformă în administrație, avem nevoie de reformă în domeniul pensiilor, avem nevoie în domeniul salarizării publice, deci, toate aceste lucruri au rămas în nelucrare, cum se numește. Coaliția care a guvernat până acum nu a reușit să rezolve aceste probleme". Nimeni nu stie cum vrea presedintele să facă reformele despre care vorbeste, cu un guvern minoritar. In loc să refacă alianța PNL-USR-UDMR-Minorități, pentru a alcătui un nou guvern majoritar, presedintele a preferet să elimine USR din coalitia guvernamentală, cu sprijinul Pee-See-Dee pe care tot timpul l-a blamat si l-a acuzat de coruptie.
Reactii critice pe această temă la adresa lui Klaus Iohannis au apărut chiar si in presa germană. Frankfurter Allgemeine Zeitung publică, în ediția de sâmbătă, un amplu articol critic intitulat ”Câștigătorul premiului Carol cel Mare, pe căi greșite”, in care se spune: ”Președintele României Johannis nu pare să se ferească să se apropie de adversarii săi corupți de ieri. Motivul este finanțarea de miliarde de euro de la Bruxelles?”, se întreabă autorul.
Vezi: https://www.g4media.ro/articol-dur-in-presa-germana-la-adresa-lui-klaus-...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5