Spectacol umanitar pentru coregraful Giurgiuca

Duminică, 16 mai, de la ora 15.00, directorul casei de Cultură Beclean, prof. George Harosa, îi invită pe toţi beclenarii să fie alături de Teodor Giurgiuca, care a fost coregraful Ansamblului „Someşul” între anii 1990-1992.

Haideţi ca împreună să-i readucem zâmbetul. Se doreşte, mână de la mână, să se adune banii necesari pentru achiziţionarea de două proteze performante. Ce poate fi mai trist pentru un coregraf recunoscut pe plan naţional decât să aibă ambele picioare amputate ? Fiţi alături de noi cu orice sumă, care se poate depune în conturile RO 26 RNCB 0712045590060003 în lei, RO53RNCB 0712045590060002 în USD, RO80 RNCB0712045590060001 în euro, deschis la BCR filiala Tihuţa Prundu Bârgăului, pe numele Teodor Giurgiuca. Şi artiştii vor cânta la Beclean pentru coregraf. Ansamblul folcloric „Someşul”, sub conducerea muzicală a lui George Harosa, în coregrafia lui Ioachim Lari, vor prezenta cântece şi jocuri din zona Becleanului. Invitat de onoare este Ansamblul profesionist „Dor Românesc” al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, cu soliştii Domnica Dologa, Mirela Petruş, Alexandru Pugna, Anuţa Motofelea, Nicolae Cioancă, Cristina retegan, Ioachim Spân, Veronica Bălan, Felix Gălan, Ioan Dordoi.

Comentarii

23/08/10 17:44
giurgiuca teodor

din nefericire eu sunt,te salut,iti dau adresa de [email protected] sa ne intalnim

31/07/10 14:49
Vizitator Leo...

Imi cer scuze daca gresec dar te rog sa ma contactezi daca tu esti Giurgiuca de la Bistrita ,CPL ....? Am fost colegi si cu Mitica Rebrisoreanu tot de la CPL,Vitalie Rus din Turda ..sef de grupa era Prof.Chichisan la scoala politica ,UTC,de care sunt foarte mandru...desi eu nu am mai continuat drumul am cotit-o spre o sc. de ofiteri...?! Cu durere si pareri de rau , dar fi tare bun si da-mi un semnal ; eu abia astazi(01.08.2010) am aflat de pe o reluare a TVR3 emisiunea lui Vitalie Vaida ,oricum te salut.Leon.

14/07/10 10:09
dedulescu cristian

Buna ziua,
Ma numesc Dedulescu Cristian si sunt colaborator al asociatiei Auci din Italia,care desfasoara proiectul "Baieti pe picioare" de 5 ani in Romania.
Acest proiect vine in ajutorarea baietilor cu varste 20-40 ani care in urma unui accident sau a unei boli au suferit amputatii ale membrelor superioare sau inferioare,ajutandu-i sa-si obtina proteza(protezele) de care au nevoie fara nici un cost. TOTUL FIIND GRATUIT.
In dorinta de a ajuta cat mai multi tineri cu amputatii din Romania Asociatia Auci suporta toate cheltuielile constand in: transport cu avionul dus-intors / Romania -Italia, cazare si masa in hotel Auci, plata integrala a protezei (protezelor), si tratament de recuperare.
Rugamintea noastra la dvs este daca a-ti putea sa ne faceti cat mai public anuntul nostru umanitar pentru ca impreuna sa facem cat mai cunoscut acest proiect si totodata sa ajutam baietii care sufera de astfel de probleme.
Va multumim si va suntem recunoscatori pentru acest ajutor.
Acesta este anuntul umanitar:

Anunt umanitar...
Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze.
Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un handicap.
Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit " Baieti pe picioare" sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.
Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic.
Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza.
Va multumesc
Contact: Dedulescu Cristian-
00.40.762.300.688
00.40.21.451.18.47
[email protected]
www.asociatia-auci.cifnet.ro

Istoric Asociatia Auci:

Auci Asociatia Universitara pentru Cooperare Internationala a fost fondata in anul 1976 in cadrul Facultatii de Medicina si Chirurgie a Universitatii Catolice din Roma din initiativa unor persoane cu specializari diferite si astazi are un numar considerabil de membrii printre care si cativa membrii ai Facultatii de Agronomie,cu sediul la Piacenza.Astazi se bucura de o baza asociativa si operativa valida care consta din mai mult de 160 de asociatii,cooptand personal calificat din domeniul sanitar ,din interiorul si exteriorul universitatii,precum si studenti ai facultatii,cu care colaboreaza in organizarea a numeroase intalniri si initiative cu caracter social.
Asociatia desfasoara activitate de cooperare prin proiecte cu scop umanitar prin intermediul urmatoarelor activitati:
-Pregatirea de experti si voluntari si punerea la dispozitie a mijloacelor si structurilor ce pot interveni in diverse activitati desfasurate in tarile in curs de dezvoltare.
-Ajutor si asistenta in situatii de marginalizare (handicap,boli cronice,spitalizare de lunga durata,etc)facilitand primirea pacientilor care necesita terapii speciale ce nu se pot oferi in tarile de origine.
-Sustinerea economica si promovarea programelor de dezvoltare si autosuficienta,in special in domeniul medicinei si al didacticii medicale.
-Trimiterea de voluntari in tarile in curs de dezvoltare.
-Sustinerea,prin burse de studii,a studentilor cu merite deosebite proveniti din tarile cu conditii sociale,economie,culturale si politice dificile.
-Activitatea de formare,chiar si prin intermediul editarii de publicatii proprii:activitate de carcetare.de analiza si carcetare statistica.
-Cooptarea de persoane si institutii publice sau private,cu scopul de a contribui la inbunatatirea conditiilor de viata ale popoarelor sarace ale lumii.
-Auci este recunoscuta ca ONG de catre Ministerul Afacerilor Externe si este membra a FOCSIV.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5