Spitalul Judeţean angajează 23 de asistente medicale, 12 infirmiere şi îngrijitoare şi un economist!

Spitalul Judeţean organizează, începând cu 28 ianuarie, concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, de 6 luni, a 23 de posturi de personal sanitar medical, şi anume de asistent medical generalist debutant, pentru Secţiile de medicină internă, chirurgie generală, pediatrie, boli cronice, ATI, oncologie medicală, UPU SMURD, boli infecţioase, ortopedie şi traumatologie, Bloc Operator Centralizat, pshihiatrie şi Centrul Judeţean de Hemodializă.

          Concursul va cuprinde o verificare practică a cunoştinţelor de operare pe calculator, urmată de susţinerea a două probe, respective o probă practică/orală şi o probă scrisă din tematica şi bibliografia de concurs.

          Proba practică va consta într-o examinare şi un interviu din tematica şi bibliografia de concurs, notele având o pondere de 80% - 20% pentru nota primei probe. Promovarea probei practice este obligatorie pentru susţinerea probei scrise. Sunt declaraţi admişi candidaţii care au obţinut cel puţin nota 7 la fiecare din cele două probe.

          De asemenea, SJU Bistriţa a scos la concurs 12 posturi de personal sanitar auxiliar, îngrijitori şi infirmiere, în 20 februarie. Nu în ultimul rând, spitalul a scos la concurs şi un post de economist la Compartimentul analize bugetare, programe.

          Detalii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul spitalului, www.sjub.ro la Secţiunea anunţuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5