Succes, Albert Daniel Vidican! Un tânăr fotbalist, cu părinții din Spermezeu, va juca la Real Madrid!

Succes Albert! Credem că vei avea un viitor strălucit!, este mesajul transmis de primarul Sorin Hognogi, pentru tânărul jucător cu origini din Spermezeu, care se va alătura echipei Real Madrid CF Alevín A. 
"Fotbal - Tânărul jucător, Albert Daniel Vidican, se va alătura echipei Real Madrid în 21 august.  Jucătorul Școlii de fotbal din bază numără deja zilele pentru a se alătura disciplinei jucătorului „A” al clubului alb pentru sezonul 2023/24. Albert, născut în Alcázar de San Juan pe 10 februarie 2012, ca fan Madrid al lui Vinicious și Modric, pe 21 august, împreună cu familia sa, vor vedea un vis devenit realitate și vor începe aventura interesantă de a juca la Real Madrid. Felicitări și mult succes!", a scris Institutul Municipal de Sport Alcázar de San Juan, pe pagina de facebook. 
***
Potrivit https://manchainformacion.com/, Albert a fost invitat încă din 8 martie să dea probele la Real Madrid, iar la final i-au propus să semneze contractul în 11 aprilie, alătuiri de părinții săi, Mirela și Dorel, și fratele Adrian. Inițial, părinții care lucrează în Alcazar, au crezut că acea invitație pentru probe la Real Madrid este o glumă, mai ales că apelul telefonic a fost într-o duminică. Albert nu doar că iubește fotbalul, dar învață și foarte bine, fiind și un băiat foarte prietenos. 
Conform publicației spaniole, Albert va studia clasa a VI-a la Școala Internațională SEK Ciudalcampo din Madrid și va locui în Ciudad Deportiva de Valdebebas unde va locui cu restul colegilor săi de la academia de tineret din Madrid.
"Albert este dreptaci și se caracterizează prin viteza și abilitățile sale, precum și prin capacitatea sa de a marca. Se simte confortabil în poziția de lateral stânga și dreapta, dar și ca mijlocaș. (...) A câștigat 5 trofee de golgheter și mai multe premii ca cel mai bun jucător în diferite turnee jucate cu echipele școlare respective.", au scris cei de la https://manchainformacion.com/.
 
Îi dorim multă sănătate, ambiție, determinare, multă putere de muncă, pentru a profita de această oportunitate și a ajunge la succes.
 
Sursa: https://manchainformacion.com/noticias/114124-El-alcazareo-Albert-Vidican-cuenta-los-das-para-incorporarse-al-equipo-Alevn-del-Real-Madrid-CF

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5