Te pregătești de venirea unor musafiri și nu știi exact cum poți să îi impresionezi? Nu este nevoie să arunci cu banii pe geam pentru a avea o cină plină de rafinament!

Mai toți dintre noi avem acei prieteni de familie pe care îi admirăm, fie că au numeroase reușite financiare, fie că dețin intrinsec o mulțime de cunoștințe în diverse domenii, dar cu care ne vedem atât de rar, că parcă și uităm că viața noastră a fost la un moment dat comună. Pentru puținele momente în care timpul ne permite să ne întâlnim cu aceștia, și să ne punem la curent în legătură cu ce a mai făcut fiecare, este necesar să ne pregătim căminul și meniul pentru respectivă cină, astfel încât experiența ce urmează să fie trăită, să fie cât mai plăcută pentru ambele părți.

Ți-ai dori să-ți impresionezi musafirii, însă nu ai vrea să dai o sumă mare de bani pentru pregătirea mesei? Iată 3 trucuri ce-ți vin în ajutor

Pune accentul pe băuturi

Vechii oratori greci spuneau că „vinul și circul” sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de a impresiona un întreg popor! Pe aceleași coordonate, propuneți să-ți distrezi și viitorii musafiri, evident mizând mai mult pe băutură, și mai puțin pe circ. Alcoolul, consumat în cantități potrivite, are menirea de a destinde sufletele oamenilor, și de a-i apropia la vorbă.

Alege un meniu variat de cocktailuri și digestive pentru a începe seara în forță, și a-ți asigura un prim plus în fața persoanelor dragi!

Vesela este mult mai relevantă decât ai crede!

Atunci când mergem în vizită la cineva, ori chiar la restaurant, ne lovim de întâiul aspect estetic ieșit în cale, și anume – vesela. De la tacâmuri și până la pahare, aceste accesorii din care consumăm felurile de mâncare preferate, sunt extrem de relevante dacă ne dorim să ne bucurăm cu totul de seara, și de ocazia respectivă- descoperă gama de pahare și cupe de pe site-ul celor de la Sensodays.ro, și bucură-te de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Pofta vine mâncând, dar un mic ajutor dat de noi nu strică niciodată.  Încearcă să te îngrijești de seara specială alături de invitații tăi, prin pregătirea unui decor deosebit, în care fiecare detaliu al mesei să indice profunzimea gesturilor și atenției tale.

Muzica de fundal

Ce ar fi lumea fără muzică? Un loc lipsit de esență, mai mult ca sigur! Muzica este esența reflectării sentimentelor noastre, precum este și literatura, și domeniul artelor în genere. Tocmai de aceea, este extrem de important, dacă dorim să creăm o atmosferă de neuitat, să nu neglijăm aspectul deosebit pe care muzica de fundal îl poate creiona în ceea ce reprezintă starea noastră de bine în acea seară.

O muzică de jazz rafinată, însoțită de un pahar de vin parfumat, și o cină estetică, în care voia bună și energia pozitivă să poată fi remarcate cu ușurință, va reprezenta, cu siguranță, o seară de neuitat pentru toată lumea.

Alege să prețuiești momentele petrecute alături de cei dragi cu fiecare ocazie!

Surse foto: pixabay.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5