Tinerii din Bistriţa-Năsăud pot monitoriza alegerile din 2016. Vezi unde te poţi înscrie!

Centrul pentru Studiul Democraţiei a demarat proiectul "Tinerii se implică - Campanie de conştientizare şi monitorizare a alegerilor din 2016", în cadrul căruia va asigura observarea alegerilor locale şi parlamentare din 2016 în judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Bihor, se arată într-un comunicat de presă. 

Proiectul se adresează, în primul rând, tinerilor care doresc să se implice în procesul electoral în calitate de observatori şi care îşi doresc să exploreze acest domeniu ca oportunitate de carieră. 

În cadrul proiectului vor fi organizate mai multe sesiuni de instruire la care vor lua parte experţi electorali români cu o bogată experienţă în observarea alegerilor din ţară şi din străinătate, precum şi reprezentanţi ai Autorităţii Electorale Permanente, care vor prezenta procesul de recrutare pentru corpul de experţi electorali.

Cei care doresc să se înscrie ca observator trebuie să trimită un CV şi o scurta scrisoare de intenţie la adresa de email [email protected], până la data de 15 martie 2016. Mai multe informaţii sunt disponibile la adresa www.democracycenter.ro/observator.

Proiectul "Tinerii se implică - Campanie de conştientizare şi monitorizare a alegerilor din 2016" este realizat cu sprijinul Fondului de Inovare Civică, program dezvoltat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5