USL are ,,probleme” în câteva comune din judeţ

Ţintean: Trebuie schimbată majoritatea cu PDL acolo unde este cazul

Ca să-şi atingă obiectivele, cel puţin cele declarate la nivel central, Uniunea Social – Liberală (USL) are de furcă în câteva comune din judeţul nostru.

În comuna Silivaşu de Câmpie, de pildă, relaţiile apropiate dintre PNL şi PDL ar putea pune în încurcătură alianţa. Ca să nu devină oaia neagră a USL, liberalii vor schimba însă macazul în apropierea alegerilor, iar acest lucru se află deja pe lista problemelor pe care PNL B-N le are de rezolvat în teritoriu în perioada următoare.

Despre situaţia respectivă, deputatul PNL Ioan Ţintean a subliniat că este de durată determinată, dând asigurări că protocolul de colaborare dintre PSD, PNL şi PC va fi respectat.

,,Acolo unde este cazul, trebuie schimbată majoritatea cu PDL. Trebuie să inventariem toate localităţile unde ne confruntăm cu astfel de situaţii, şi în 30 de zile să informăm conducerea centrală a partidului”, a precizat Ţintean.

El este optimist în ce priveşte viitorul Uniunii Social-Liberale, menţionând că alianţa cu PSD a fost făcută de data aceasta în favoarea alegătorului.

Întrebat dacă liberalii vor pierde din electorat, Ţintean a răspuns:

,,Nu vom pierde mai mult de 5% din electorat. De data aceasta, oamenii înţeleg realitatea, necesitatea şi oportunitatea acestei alianţe, mult mai bine, decât la momentul Geoană, turul doi. Această construcţie politică se face acum în favoarea alegătorului, atunci acea construcţie politică a fost făcută pentru a-l scoate pe Geoană, preşedinte. De data aceasta, alianţa este făcută pentru schimbarea majorităţii, preluarea guvernării de către această forţă politică mare, largă, în folosul celor care votează. Oamenii au înţeles foarte bine acest lucru”, a concluzionat deputatul PNL Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5