TOP 3 lucruri pe care orice bărbat priceput trebuie să le aibă în casă

Ești proaspăt căsătorit și urmează să te muți la casa ta? Faci mereu planuri cu soția ta despre cum ar trebui să arate dormitorul, bucătăria, livingul sau chiar grădina? V-ați gândit câți copii să faceți și cum să îi cheme? Ei bine, atunci când ești prins în toate aceste detalii, este foarte posibil să uiți ce trebuie să aibă orice bărbat la îndemână pentru casa lui! Acest articol ți-a pregătit 3 lucruri esențiale pe care oricine este indicat să le aibă, mai ales în cazul în care stă la casă!

Iată ce nu trebuie să-i lipsească unui bărbat care locuiește la casă

1.     Trusă de chei și scule

În primul rând, oricine știe că atunci când decizi să te muți la casă, îți asumi faptul că în orice moment se poate strica ceva, mai des decât la apartament, de care trebuie să te ocupi chiar tu, de preferat. Așadar, atunci când cumperi lucruri pentru casa în care urmează să te muți, ai grijă să-ți treci pe listă și o trusă cu ustensile care te vor ajuta să contracarezi orice defecțiune ce poate apărea, atât cât te pricepi, pentru a o face mândră pe soția ta. În acest sens, ai putea opta pentru trusele de scule de la Bricolaj care, cu siguranță, îți vor face viața mai ușoară la casă.

2.     Unelte pentru grădinărit

Un alt aspect, demn de luat în calcul, sunt uneltele pentru grădinărit. Din moment ce ai hotărât să locuiești la casă și ai făcut atâtea achiziții pentru decorarea acesteia, cu siguranță vei vrea să ai o curte pe măsură, unde tu și familia ta să vă puteți relaxa în timpul liber și o grădină de unde puteți culege roadele proprii cu care să preparați tot felul de delicatese sănătoase. Aici te poți înțelege cu soția cum vă veți împărți spațiul, ea pentru a-și planta florile, iar tu fructele și legumele care vă vor hrăni mai târziu. În această categoria pot intra foarfecile de tuns, lopata, grebla, sapă, ori o roabă cu care să le poți căra.

3.     Soluții chimicale sau spume

Nu în ultimul rând, să ai în vedere achiziționarea unor soluții chimicale, cum ar fi soluții împotriva insectelor sau gândacilor dăunători plantelor din curtea ta, diluant, amorse, adezivi acril sau silicon. Atunci când vei vrea să schimbi culoarea pereților, vei avea nevoie de acestea, ori în cazul în care vrei să lipești ceva în curte sau o ușă, precum și un geam.

Bineînțeles, pe lângă toate acestea, îți poți achiziționa și un grătar pentru a putea organiza grătare la tine acasă cu prietenii, în weekend sau poți opta pentru un sistem de irigare, o roabă, bandă izolatoare, un pistol de lipit, arzător, în funcție de nevoile tale. Chiar dacă nu te pricepi tu la toate aceste treburi casnice, este bine să ai lucrurile enumerate anterior, în caz că te lovești de o situație neplăcută și chemi un vecin care te poate ajuta, dar nu are sculele necesare.

Sursă foto: Pixabay.com

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5