Toyota corolla – noul model auto lansat oficial la Bistriţa

În Centrul Toyota din Bistriţa, str. Libertăţii, 62, a fost lansat miercuri, 18 septembrie, noul model Toyota Corolla . Toyota Corolla este cel mai bine vandut autoturism din toate timpurile conform Cartii Recordurilor. De-a
lungul istoriei de 47 de ani prima generatie fiind lansata in 1966 modelul Toyota Corolla a intrat in possesia a mai bine de 40 de milioane de utilizatori.
Cea mai bine vândută maşină din lume are şi în rândul bistriţenilor deţinători şi „fani” care, de la sine înţeles, nu au pierdut un asemenea prilej. În fastuosul show-room unde-şi are locaţia Toyota au fost prezenţi mulţi dintre ei. Evenimentul a fost ilustrat prin transmisia în direct de la lansarea din Bucureşti pe ecranul-monitor şi de expunerea directorului general Robert Sighiartău, la Bistriţa. O prezentare impresionantă de performanţe ce caracterizează marca Toyota. Producatorul Toyota este cel mai mare producator auto din lume cu vanzari de peste 9.7 milioane de vehicule in anul 2012 . Noua Generaţie Corolla - a 11-a ediţie -, cum reţinem din prezentarea făcută, va fi fabricată în 16 locaţii în întreaga lume şi distribuită în peste 150 de ţări.
Modelul lansat răspunde celor mai mari exigenţe prin designul extraordinar, interior şi exterior, un nivel redus de consum de combustibil, o dinamică a condusului îmbunătăţită şi dotări de siguranţă de neegalat. Confortul noii generaţii este dat de spaţiul mărit şi de capacitatea de antifonare. Noua generaţie Toyota Corolla performează şi prin cele 3 motorizări de care dispune, ceea ce asigură un grad de emisii de CO 2 mai scăzut şi un consum de combustibil mai mic faţă de vechiul model. Modelul lansat este dotat cu 9 airbaguri SRS, sisteme de frânare, control al tracţiunii şi al stabilităţii de ultima generaţie.
Sunt datele care fac din noul model Toyota Corolla emblema mărcii Toyota, pariul acestui brand cu calitatea, durabilitatea, eleganţa unei maşini pe care să ţi-o doreşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5