Lansarea noii generaţii Toyota Corolla – cea mai bine vândută maşină din lume

Miercuri 18 septembrie 2013, ora 19.00, Toyota lansează oficial, cea de-a 11 generaţie Toyota Corolla, cel mai nou model din gamă.
Evenimentul va avea loc în Centrul Toyota din Bistriţa, Str. Libertăţii nr. 62.
Toyota Corolla este cel mai bine vândut model auto din toate timpurile. De-a lungul unei istorii de 47 de ani, prima generaţie fiind lansată in 1966, modelul Toyota Corola a intrat în posesia a mai bine de 40 de milioane de utilizatori.
Noua Generaţie Corolla, va fi fabricată în 16 locaţii în intreaga lume şi distribuită în peste 150 de ţări.
Cu fiecare generaţie nou aparută, Corolla a inovat, adoptând concepte şi tehnologii noi, acest lucru contribuind din plin la succesul modelului. Cel mai mare factor de succes a fost şi rămane însa modul în care Toyota întelege să încorporeze în procesul de dezvoltare a modelului grija faţă de client, dorinţele acestuia şi feed-back-ul utilizatorilor. Toţi aceşti factori se suprapun filozofiei Toyota de a păstra în ADN-ul fiecarui model atu-urile calitătii superioare, ale fiabilitatii şi durabilitatii, reusind astfel să vină în întâmpinarea nevoilor si să depăşească aşteptările clienţilor săi.
Cea de-a unsprezecea generaţie a modelului se înscrie în această linie de dezvoltare, moştenind 47 de ani de inovatie si răspunzand celor mai înalte exigente printr-un design extraordinar, atât la interior cât şi la exterior, mai mult spaţiu şi confort, un nivel redus de consum de combustibil, o dinamică a condusului net imbunătăţită şi dotări de sigurantă de neegalat.
Din punct de vedera al designului, noua generaţie Toyota Corolla este cu adevărat revoluţionară, îmbinând aspectul frontal de tip Keen Look cu elemente de decor sofisticate într-un melanj avangardist şi extrem de elegant în acelasi timp…fiecare detaliu asigură practicalitate şi funcţionalitate dar şi un plus de frumuseţe…nimic nu este lăsat la voia întamplării...
Cu o lungime de 4620 cm, o lăţime de 1465 mm şi o inălţime de 1775 mm, noua generaţie Toyota Corolla este cu 80 mm mai lungă decat predecesoarea sa şi cu 15 mm mai lată asigurând astfel un confort îmbunătăţit. Ampatamentul maşinii a fost de asemenea mărit cu 100 mm, conferind astfel modelului un aspect atletic.
Confortul noii generaţii Toyota Corolla nu este legat numai de spaţiu ci şi de capacitatea de antifonare a habitaclului ce o transformă in leader de clasă din acest punct de vedere.
Noua generaţie Toyota Corolla dispune de 3 motorizări: 1.33l cu transmisie manuală, 1.6l cu transmisie manuală sau CVT si 1.4 D-4D cu transmisie manuală sau MMT. Aceste motorizări îi asigură un grad de emisii de CO2 mai scăzut decât predecesoarea sa necesitand de asemenea şi un consum de combustibil mai scazut atât faţă de vechiul model cât şi faţă de competiţia directă.
Echipamentele destinate siguranţei active şi pasive îi conferă acestui model 5* Euro NCAP. Modelul este dotat cu 9 airbaguri SRS, sisteme de frânare, control al tracţiunii si al stabilităţii de ultima generaţie.
Toate cele 11 generaţii Toyota Corolla fac din acest model emblema mărcii Toyota, pariul acestui brand cu calitatea, fiabilitatea şi durabilitatea combinate într-un design de exceptie ceea ce ne face să putem spune despre ea un singur lucru:

Toyota Corolla
Frumoasă cu un scop precis.

Pentru mai multe informații despre gama Toyota în România vă rugăm accesați www.toyotabistrita.ro și contactaţi:
Bogdan Păcurar, Toyota Bistriţa, email: [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5