Tragedie! La doar 11 ani, Claudiu şi-a găsit sfârşitul într-un accident în Italia! Era elev la Gimnazială 4 şi fost membru al Ansamblului „Doiniţa”

La doar 11 ani, Claudiu Stoian a trecut poarta veşniciei, în urma unui accident rutier. Copilul, plecat la tatăl său în Italia, a fost lovit de o maşină, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.
Vestea tragică a invadat reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe pentru tatăl Daniel Stoian care, se pare că şi-a crescut singur copiii (mai are un fiu, pe Gabriel) , plecând în Italia pentru ca aceştia să aibă un trai mai bun.
Foştii colegi de la Ansamblul „Doiniţa” al Cercului Militar Bistriţa, precum şi cei de la Şcoala Gimnazială nr. 4, au rămas înmărmuriţi la aflarea unei asemenea veşti, mai ales că Claudiu se întorcea acasă pentru începerea noului an şcolar.
Se pare că, soarta a fost nedreaptă cu această familie, cei doi copii crescând fără mamă, însă având tot sprijinul şi dragostea tatălui.
Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar tatălui şi fratelui să le dea puterea de a putea merge mai departe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5