Micul înger bistriţean ce şi-a găsit sfârşitul într-un accident în Roma va salva 6 copii. Familia și-a dat acordul pentru prelevarea organelor

La doar 11 ani, Claudiu Stoian, plecat la tatăl său în Italia, a trecut poarta veşniciei, în urma unui accident rutier. Accidentul de circulație s-a petrecut la Roma, pe strada Cristoforo Colombo. Emanuel Claudiu Stoian se afla într-un autoturism alături de tatăl său și de frate, când altă mașină participantă la trafic, condusă de un sofer italian de 25 de ani, i-a lovit în plin.
Transportat de urgență la Spitalul Bambino Gesù, Emanuel nu a reușit să supraviețuiască. Marți seară, micuțul a trecut în lumea îngerilor. Conform italiadiaspora.it părinții săi au decis să fie de acord cu prelevarea organelor. Se pare că astfel micul înger va da șansă la viață altor 6 copii.
..........................
Vestea tragică a invadat reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe pentru tatăl Daniel Stoian care, se pare că şi-a crescut singur copiii (mai are un fiu, pe Gabriel) , plecând în Italia pentru ca aceştia să aibă un trai mai bun.
Foştii colegi de la Ansamblul „Doiniţa” al Cercului Militar Bistriţa, precum şi cei de la Şcoala Gimnazială nr. 4, au rămas înmărmuriţi la aflarea unei asemenea veşti, mai ales că Claudiu se întorcea acasă pentru începerea noului an şcolar.
Se pare că, soarta a fost nedreaptă cu această familie, cei doi copii crescând fără mamă, însă având tot sprijinul şi dragostea tatălui.
Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar tatălui şi fratelui să le dea puterea de a putea merge mai departe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5