Trei infracţiuni pentru o plimbare cu motocicleta

Un tânăr din Bistriţa a suferit răni uşoare după ce a provocat joi un accident de circulaţie. Tânărul care se deplasa cu motocicleta pe Calea Moldovei, “a efectuat o manevră de depăşire a unui autotren, trecând peste marcajul continuu, şi, ajungând la intersecţia cu str. Matei Eminescu, a intrat în coliziune cu autoturismul care condus de A. Nicolae de 48 ani din Prundu Bârgăului, care circula în aceeaşi direcţie şi care a virat la stânga fără să se asigure corespunzător”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtăror de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
Potrivit sursei citate, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motocicleta nu figurează ca fiind înmatriculată.
Cercetările continuă de către Biroul Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5