Un bistrițean de 34 de ani, care a provocat scandal, a fost reținut de polițisti

Comunicat de presă
Duminică seara, un agent al unei societăți de pază a sesizat,  prin S.N.U.A.U. 112, faptul că în incinta unui local din municipiul Bistrița, o persoană provoacă scandal. Ulterior, bărbatul în cauză a urcat în apartamentul în care locuiește, în imediata apropiere a localului, unde a continuat să se manifeste agresiv.
 
La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi. A fost identificat bărbatul în cauză ca fiind în vârstă de 34 de ani din Bistrița. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și se manifesta agresiv, adresând injurii și amenințări și aruncând cu obiecte de la balconul locuinței.
 
Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița, fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetulului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investiții Criminale, pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5