Un radio din judeţ nu mai emite. CNA nu a mai prelungit licenţa

sursa facebook

La finele anului trecut, în şedinţa din 3 noiembrie, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Viorel Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Florin Gabrea, Lorand Turos, Radu Călin Cristea, Laura Georgescu) au respins, în unanimitate, solicitarea la adresa nr. 9200/19.10.2015 de la S.C. Digital Terestrial Television SRL Seini referitoare la situaţia licenţei audiovizuale acordate For You FM din Năsăud (cu note DCD, SJR şi BLA). Pe procesul verbal scrie “societatea trebuie să respecte procedurile legale”.
“Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi de-a lungul timpului. Va multumim ca ne-ati ascultat si ne-ati primit in casele voastre din 2011. Acest sfarsit de an inseamna un nou inceput pentru fiecare din echipa FOR YOU FM, insa din pacate pe drumuri diferite. Nu e suficient sa iti doresti, nu e suficient sa lupti pentru ceea ce crezi, daca nu faci politica, pierzi. Incercam sa luptam mai departe si sa va oferim in continuare muzica voastra preferata in mediul online dupa cum bine stiti www.4ufm.ro si tunein (4ufm) “ scrie pe facebook Doina Peşte.
La rândul lui, Florin Cilica, întrebat de ce ForYouFM nu se mai aude pe frecvenţa cunoscută, răspunde pe facebook: Va mulțumim pentru ca ati fost alături de noi. FOR YOU FM ESTE UN CAPITOL RADIO INCHIAT DATORITA LEGILOR ABERANTE SI ALTOR CHESTII. Ascultati cu drag un continuare online pe www.4ufm.ro. Multumesc For You Fm pentru cei patru ani frumosi petrecuti cu voi! Conteaza ca am terminat undeva sus!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5