Doamnelor învăţătoare, Crina Mureşan şi Maria Andreica, de la Şcoala Gimnazială Lucian Blaga Bistriţa, cu dragoste...

Există lucruri care nu se uită vreodată. Au trecut deja cinci ani de când am păşit pragul Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” pentru a prinde „Aripi de lumină”.

Ne-aţi pus stiloul în mână şi sufletul în palmă. Am învăţat încet-încet să scriem, să citim, să socotim, am descoperit tainele ştiinţelor, ale istoriei şi geografiei, dar dincolo de cunoştinţe, poate cel mai important lucru, a fost faptul că ne-aţi unit. Aşa vom păşi, uniţi, mai departe, spre ciclul gimnazial. Şi aşa vom rămâne mult timp.

Ne-aţi învăţat să ne acceptăm, indiferent de visurile pe care le avem, de aptitudinele noastre. Ne-aţi făcut să fim curajoşi, încrezători în puterile noastre. Ne-aţi certat şi ne-aţi alintat, la momentul oportun.

         Acum, la moment festiv, vă mulţumim pentru că aţi mers în rând cu noi, mereu cu braţul pregătit pentru a ne sprijini. Vă mulţumim pentru dăruirea, onestitatea şi profesionalismul dumneavoastră.

         Vă dorim, doamnelor învăţătoare, sănătate și putere de muncă, fericire și împliniri. Fie ca visele dumneavoastră să prindă viață, așa cum, grație dumneavoastră, ați făcut posibil ca bună parte din visele noastre să devină realitate.

Primiţi, vă rugăm, dragostea şi recunoştinţa noastră, a elevilor din clasa a IV-a C Step by Step, dar şi a părinţilor noştri. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5