Vasile Silaşi: PSD să ne spună motivele pentru care se întârzie adoptarea bugetului pe 2019!

         Secretarul general al PNL Bistriţa-Năsăud, Vasile Silaşi, a comentat, în cadrul unei conferinţe de presă, declaraţia unui alt primar bistriţean, Romeo Florian de la Lechinţa, care contesta „cu amărăciune” cu nu are buget.

         „Suntem al sfârşitul lunii ianuarie şi nu avem buget iniţial. Cred că ar trebui să vină domnul primar Florian sau Partidul Social Democrat să ne spună motivele pentru care se întârzie o asemenea măsură, adoptarea bugetului pe anul 2019. Este foarte important să avem acest buget. Ne încurcă foarte mult, inclusiv pe noi, primarii, pe administraţiile locale, toate instituţiile sunt afectate de neadoptarea bugetului pe anul 2019”, a declarat primarul Vasile Silaşi.

         În context, acesta a ţinut să-i dea o replică şi deputatului Daniel Suciu, căruia i-ar fi fost propusă, la nivel central, preluarea şefiei PNL Bistriţa-Năsăud. „În PNL au fost alegeri, există o conducerea aleasă în această funcţie şi nu suntem un partid comunist sau socialist ca al dânsului, în care se fac numiri de preşedinţi de organizaţii. Poziţia oficială a Organizaţiei Judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud este că nu luăm în serios această declaraţie şi nu vom putea considera serios un deputat al PSD care face asemenea declaraţii în fuga după notorietate şugubeaţă”, a menţionat Vasile Silaşi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5