Vasile Silaşi: Vom propune excluderea din PNL a consilierului judeţean Monica Săsărman

         Secretarul general al PNL, Vasile Silaşi, a anunţat că a fost convocat Comitetul Judeţean de Conducere care va solicita excluderea consilierului judeţean Monica Săsărman. „Din păcate nu şi-a prezentat demisia. Ar fi un gest de onoare. Consider irelevant faptul că ar putea avea un motiv de a participa la petrecerea PSD”, a declarat Vasile Silaşi, în cadrul unei conferinţe de presă.

         În context, liderul Ioan Turc a menţionat că ştie că nu are majoritate în Consiliul Judeţean pentru ca o hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean  a av. Monica Săsărman să fie adoptată. „Într-adevăr, cel vizat poate să facă o cotestaţie în instanţă privind hotărârea de excludere, dar este mai bine de fiecare dată ca apele să fie limpezite. Să ştim clar cine este alături de PNL şi cine nu este alături de PNL”, a explicat Turc.

         Secretarul general al PNL, Vasile Silaşi, a menţionat că a avut o discuţie şi cu primarul comunei Coşbuc, Ioan Pavelea, prezent şi el la „Revelionul PSD”.  „Cu primarul am avut o discuţie, sper să-şi ţină promisiunea. Va fi făcută publică în acel moment”, a spus Silaşi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5