Vezi ce au hotărât judecătorii în privinţa autorului accidentului în care a murit un taximetrist. Părinţii lui Dorin Zegrean, total nemulţumiţi de decizie

Autorul accidentului de la Coldău, Gabriel Rus, eveniment în urma căruia a decedat şoferul taximetrului, a fost plasat astăzi în arest la domiciliu de către judecătorii bistriţeni. Practic, astăzi, o instanţă a Tribunalului Bistriţa-Năsăud a admis contestaţia depusă de avocaţii tânărului Gabriel Rus la măsura de arestare preventivă formulată de procurori.

Reamintim că Gabriel Rus este autorul  accidentului de sâmbătă noaptea din satul Coldău, oraşul Beclean, incident rutier în care şoferul taxiului lovit de maşina de teren condusă de Rus a decedat.

Potrivit unor surse apropiate familiei tânărului decedat în accident,  aceasta este decisă să meargă în faţa judecătorilor pentru a lămuri toate aceste lucruri, părinţii lui Dorin Zegrean fiind total nemulţumiţi de decizia judecătorilor de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Se pare că familia Zegrean va fi reprezentată în instanţă de un avocat din Cluj-Napoca, deoarece acesta se teme de presiuni politice asupra instanţelor de judecată. Gabi Rus este fiul unui consilier local al PSD din comuna Târlişua.

Vom reveni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5