Viceprimar Mihai Ivan (Şieuţ): Voi colabora cu primarul pentru binele comunei. Nu am ce să-i reproşez din campanie

În loc de festivism, la Şieuţ s-a lăsat cu supărări, probabil trecătoare, ca de fiecare dată în politică, la şedinţa de constituire a Consiliului Local. Oameni chibzuiţi şi gospodari la Şieuţ, liberali şi liberali democraţi, vor ajunge până la urmă să se înţeleagă, mai ales că au colaborat atâta vreme, fără să ţină cont de partid.

Doi consilieri PNL nu au reuşit, la validare, să întrunească votul majorităţii, astfel că  nu au mai depus jurământul. Noul viceprimar Mihai Ivan, reprezentant ALDE, spune că pe aceştia îi va valida instanţa. „La prima şedinţă de constituire, aceştia au lipsit. Noi nu am putut studia dosarele. Ei sunt în conducerea Asociaţiei Crescătorilor de Taurine, nu ştiam dacă nu sunt incompatibili. Nu le ştiam dosarele, astfel că nu am putut vota. Îi va valida instanţa”, ne-a declarat viceprimarul Ivan.

Acesta a menţionat că îşi propune să colaboreze foarte bine atât cu primarul Ioan Dedean, cât şi cu aparatul de specialitate din Primăria Şieuţ. 

„Eu le-am întins o mână caldă şi am spus că şterg cu buretele tot ce a fost în campania electorală. A fost o campanie murdară nu din partea primarului, ci a angajaţilor primăriei. Angajaţii Primăriei au fost implicaţi mai mult decât politicienii, membrii unor partide politice. Eu nu am ce să-i reproşez primarului. (...) Am dat asigurări de o foarte bună colaborare cu domnul primar şi cu aparatul propriu, pentru bunul mers al comunei”, ne-a mai declarat Mihai Ivan.

De cealaltă parte, PNL susţine că va ataca în instanţă constituirea CL Şieuţ şi alegerea viceprimarului.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5