Viceprimarul Cristian Niculae: Sunt dispus să merg pe orice stradă și să discut la fața locului cu cetățenii, pentru a găsi soluțiile cele mai bune

Viceprimarul Cristian Niculae s-a întâlnit cu cei care locuioesc pe str. Miron Cristea din Bistriţa, stradă privată a municipiului, pentru a explica soluţiile juridice astfel ca drumul să poată fi modernizat din bani publici.

         „Aducem Primăria pe strada ta! Sunt dispus să merg pe orice stradă și să discut la fața locului cu cetățenii, pentru a găsi soluțiile cele mai bune pentru comunitatea noastră. Locuitorii de pe str. Miron Cristea au vrut să știe ce demersuri trebuie să facă pentru ca strada lor actualmente privată să poată fi asfaltata de către Primăria Municipiului Bistrița. M-am dus la ei, pentru a vedea la fața locului despre ce este vorba și pentru a le oferi informațiile necesare. Totodată am discutat și alte probleme referitoare la strada și zona în care locuiesc”, a precizat viceprimarul Niculae.

         Acesta a anunţat că oricine dorește să știe mai multe informații despre asfaltări sau întâmpină o problemă pe care Primăria are competența de a o rezolva, poate să îl caute la Primărie pentru discuții și clarificări. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5