Viceprimarul Gelu Muthi: Proiectarea lucrărilor de la blocul de pe Arţarilor va fi gata în ianuarie. Locatarii trebuie să-şi rezolve actele

      Viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă că la blocul în care s-a produs explozia de pe str. Arţarilor, în prezent, se lucrează la elaborarea proiectului tehnic. Între timp, locatarii vor trebui să-şi desemneze o persoană care va semna actele în relaţia cu autorităţile, iar mulţi trebuie să-şi rezolve problemele de succesiune.

         „La blocul de pe str. Arţarilor, suntem în etapa de proiectare. Sper să se termine foarte repede. Cetăţenii, în paralele, se organizează în sensul că trebuie să-şi mandateze o persoană sau maximum două care să semneze în numele lor. În momentul în care vom avea finalizată proiectarea, pe baza expertizei efectuate, vom vedea cine e constructorul şi vom începe să punem la punct problema. Cred că totul depinde de cei care au această problemă, din scara respectivă, pentru că înţeleg că sunt unii care sunt plecaţi în străinătate şi nu pot să facă actele notariale şi sunt unii care trebuie să-şi facă nişte succesiuni, ori astea sunt de durată. Cel puţin, din punctul meu de vedere, încerc să fac presiuni cât se poate de mari, astfel încât să-şi termine actele foarte repede. În paralel merge şi proiectarea, sper să ne întâlnim la final de ianuarie cu problema relativ rezolvată”, a explicat viceprimaurl Muthi.

         Viceprimarul Bistriţei a explicat că nu se pune problema de fonduri, aşa cum s-a vehiculat prin diferite instituţii de presă. „Eu zic să nu se vehiculeze nicio sumă, pentru că încă nu se ştie nimic. Nu se ştie. Sunt pur şi simplu poveşti”, a adăugat Gelu Muthi.

 

Comentarii

21/12/16 11:43
Cititor

No vedeti ? Cate cheltuieli face statul din banii publici, sa repare ori sa readuca in stare de functionare un bloc distrus in astfel de situatii... !?
Nu mai putin ar cheltui daca s-ar da o lege, prin care permanent sa existe o structura a Primariilor ( sau a Politiei Nationale ) , prin care, sa se identifice batranii senili si ramasi singuri ori fara ajutor, handicapatzii sau alte persoane "vicioase " ... care prin comportamentul lor, ar putea genera astfel de "dezastre"... , sa fie dusi ( cu fortza daca nu vor altfel ) si internati in anumite "Centre " ( Camine sau spitale special de batrani , handicapati sau cu comportari vicioase - drogatii betzivii... etc. etc ) , unde sa li se acorde ajutor, masa calda, ingrijire, tinuti sub supraveghere si ajutor medical... etc. etc. permanent ???
Totodata, sa se ia masuri cu sanctiuni penale, impotriva celor care-si lasa ori abandoneaza copiii, bratanii , ori persoanele cu handicap, neajutorati si la voia intamplarii ... etc. etc., si pusi sa plateasca aceste servicii , nu permanent, sa se faca tot felul de despagubiri, tot felul de reparatii si alte cheltuieli din banii publici , ba mai mult, sa mai puna in pericol si persoanele , bunurile ori interesele statului...
Domnilor parlamentari, de ce nu se gandeste absolut nimeni la asta si de ce in permanentza cand sunteti "la butoane " nu aveti decat un singur gand si anume, sa va faceti salariile si pensile cat mai babane ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5