Viceprimarul Niculae: Plombarea străzilor, intervenţie provizorie. Reparaţiile încep după ce temperatura trece de 10 grade

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a verificat  modul în care angajații Direcţiei de Servicii Publice Bistrița, din subordinea Primăriei Bistriţa, efectuează lucrările de plombare cu mixtură stocabilă a gropilor apărute în sezonul rece, pe străzile orașului. 

„Precizez că aceasta este o intervenție provizorie, de urgență, pentru a asigura un trafic în condiții normale, deoarece în ultimele două zile timpul ne-a permis acest lucru. În curând vom începe reparațiile curente cu mixtură asfaltică turnată la cald, în mod planificat, începând cu străzile și bulevardele mari și continuând cu străzile secundare. Acest lucru va fi posibil atunci când vom avea temperaturi de peste 10 grade Celsius în timpul zilei și vreme uscată, fără precipitații”, declară Cristian Niculae.

Viceprimarul Bistriţei reitereată faptul că municipalitatea are „în vedere în permanență reabilitarea infrastructurii rutiere în orașul nostru iar acest lucru îl facem planificat, folosind fonduri europene în cazul în cazul proiectelor “Linia Verde” sau “Reconfigurarea traseului de transport public-Gării, Bulevardul Decebal, Andrei Mureșanu, Năsăudului””.

„Alte străzi vor fi modernizate cu fonduri din bugetul municipiului, așa cum este cazul celor 20 de străzi de asfalt introduse în programul de modernizare: Simion Bărnuțiu, Toamnei, Zorilor, Vasile Alecsandri, Vasile Conta, Ion Minulescu, Piața Mică, Sucevei, Emil Gârleanu, Bârgăului, Arțarilor (între Romană și Gării), Florilor, Nicolae Bălcescu, Solomon Haliță, Locotenent Călin, Cerbului, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Mărăști, Mărășești și Pescarilor. În fiecare an asfaltăm 10 străzi de pământ, conform programului asumat în 2016. Să dovedim că suntem o comunitate responsabilă și unită, acționând împreună pentru orașul nostru!”, precizează viceprimarul Niculae.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5