Viceprimarul Cristian Niculae: Au fost finalizate reparaţiile, pe timp de noapte, pe 18 străzi. Urmează intervenţii pe alte artere

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a anunţat că au fost finalizate reparațiile curente ale carosabilului, pe timp de noapte, odată cu lucrările de pe str. Năsăudului.

„Astfel, s-au efectuat lucrări pe 18 străzi și artere importante ale municipiului Bistrița, unde traficul în timpul zilei este foarte aglomerat. 
Reamintesc că am ales această soluție, a lucrărilor pe timp de noapte, pentru a nu perturba traficul rutier în timpul zilei, creând astfel nemulțumiri în rândul conducătorilor auto. Totodată, ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de zgomotul produs de utilaje în cursul nopții. Am considerat că acesta este răul cel mai mic.

Precizez ca toate aceste lucrări sunt doar reparații curente, nu reabilitări sau modernizări de străzi. Continuăm reparațiile curente ale celorlalte străzi, pe timp de zi pe celelalte 80 de străzi care necesită intervenții”, a declarat viceprimarul Niculae.

Străzile pe care s-au realizat lucrări curente ale carosabilului pe timp de noapte  sunt Gheorghe Șincai, Gării, Bulevardul Decebal, Andrei Mureşanu, Ion Rațiu, Cuza Vodă, Simion Bărnuţiu, Al. Odobescu, Împăratul Traian, Valer Braniște, Libertății, Bulevardul Independenţei, Bulevardul Republicii, 1 Decembrie, Calea Moldovei, C.R.Vivu, General Grigore Bălan şi Năsăudului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5