( Video) Bistriţenii, alături de artista Ileana Ciuculete pe drumul veşniciei. Nume sonore ale muzicii au venit să îşi ia rămas bun

Ileana Ciuculete a fost condusă sâmbătă pe ultimul drum. Mari artişti, dar şi oameni simpli care au cunoscut-o şi îndrăgit-o au venit să-i ia adio de la îndrăgita artistă. Soţul, fiii şi mama cântăreţei au fost de neconsolat, la fel şi cei mai buni prieteni pe care i-a avut printre cântăreţii de muzică populară. Peste 1000 de oameni s-au adunat la biserica în care i-a fost depus trupul înainte de înmormântare, dar şi la Cimitirul Străuleşti, unde îşi va dormi somnul de veci.Mormântul Ilenei Ciuculete a fost acoperit cu miile de flori pe care oamenii i le-au adus pentru ultima oară, în semn de apreciere şi regret.

printre cei care i-au adus un ultim omagiu sunt şi artiştii bistriţeni, pe care îi leagă o prietenie aparte cu Ileana Ciuculete, care a fost prezentă acum 20 de ani la înfiinţarea Ansamblului profesionist "Dor Românesc".
De altfel maestrul Stefan Cigu a transmis si un mesaj: "Condoleante si din partea Ansamblului artistic profesionist DOR ROMANESC din BISTRITA . Nu te vom uita niciodata. In distributia primului spect al Ansamblului nostru am avut onoarea de a da un recital Bistritenilor frumoasa si valoroasa artistă ILEANA CIUCULETE".
"Dumnezeu sa te ierte și sa te ducă in împărăția Lui Draga noastra colega ILEANA CIUCULETE... vestea a venit ca un fulger peste noi și ne-ai lăsat cu sufletele triste ... drum bun printre îngeri" a transsmis Matilda Pascal Cojocarita.
"Drum bun printre stele Ileana Ciuculete. Bunul Dumnezeu să te răsplătească pentru bucuria ce ai adus-o oamenilor prin cântec... Plecarea ta mult prea grabită, ne demonstrează cât de vremelnici suntem si ne obligă să fim mai buni, mai prietenosi, mai oameni... Sa iubim viața si sa ne bucuram de fiecare clipă, de fiecare răsărit de Soare... Bunul Dumnezeu sa te odihneasca in pace" este mesajul transmis de Alexandru Pugna!
La rîndul lui, Cristian Pomohaci plânge moartea artistei: "O rugăciune , o lacrimă , flori și aplauze ..... Ileana Ciuculete ! ".
Cântăreața Ileana Ciuculete a murit la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior. Era nascută pe 20 septembrie 1952, iar pe 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani. Dumnezeu să-i dea odihna veşnică.

Comentarii

20/03/17 08:10
barbier

ATI FĂCUT UN EVENIMENT NAȚIONAL DI DECESUL UNEI SIMPLE CÂNTĂREȚE DE MUZ. POPULARĂ. AȘA CEVA N-A FOST NICI LA MOARTEA UNOR MARI ACTORI CARE REPREZENTAU ROMÂNIA ȘI NU NUMAI OLTENIA. NE OLTENIZĂM?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5