Vino la Bursa generală a locurilor de muncă! Angajatorii pun la bătaie peste 450 locuri de muncă

Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează, vineri, ora 10, la Colegiul Tehnic INFOEL, ediţia anuală a Bursei generale a locurilor de muncă.
La acţiune au confirmat participarea un număr de 126 de agenţi economici, care oferă 451 locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 33 sunt pentru studii superioare şi 418 pentru studii medii şi profesionale. «Principalele domenii în care sunt oferite locurile de muncă vacante pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, fabricarea produselor textile, restaurante şi alte servicii de alimentaţie, comerţ cu amănuntul, construcţii de clădiri, industria pielăriei şi a produselor din piele, industria construcţiilor metalice şi industria maselor plastice”, precizează directorul executiv Otilia Râpan de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea atât să-şi negocieze un viitor job cu firmele bistriţene, cât şi să consulte oferta de cursuri de calificare/recalificare profesională a Centrului de Formare Profesională din coordonarea AJOFM Bistriţa-Năsăud.
În mod normal, prezenţa ar trebui să fie una foarte numeroasă, numai dacă ne gândim la …datele statistice. La finele lunii martie, rata şomajului a ajuns în Bistriţa-Năsăud la cota de 5,42%, în evidenţele AJOFM BN figurând 7237 şomeri, dintre care 4750 beneficiau de indemnizaţie, iar 2487 nu erau neindemnizaţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5