Vino și tu! Susținem împreună eroii de azi și aducem un omagiu eroilor de ieri la Semimaratonul Eroilor Invictus!

Bistrița se pregătește să devină scena unor experiențe extraordinare pentru toți cei care vor participa la prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus, eveniment sportiv organizat de Invictus România, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, ce va avea loc  Sâmbătă, 27 Mai 2023. Pasionați de mișcare și dornici sa-și depășească limitele, sportivi din întreaga țară și nu numai, vor lua startul într-o cursă memorabilă, începând cu ora 10:00 din fața Primăriei Bistrița, în semn de respect pentru eroii națiunii noastre.

 

Chiar dacă închiderea înscrierilor a avut loc, nu este prea târziu să fii parte din această atmosferă plină de energie și încurajare. Te invităm să vii și să susții alergătorii în drumul lor către victorie. Fie că îi cunoști personal sau doar îți dorești să petreci o zi minunată în mijlocul unei comunități unite de spiritul sportiv, Semimaratonul Eroilor Invictus te așteaptă cu brațele deschise.

Concurenților înscriși, vă așteptăm pentru ridicarea kitului de participare și semnarea declarației pe propria răspundere, Vineri 26 Mai 2023, începând cu ora 17.00 la Centrul de Informare Turistică Bistrița (Piața Centrală, nr. 6), și Sâmbăta 27 Mai 2023, în intervalul orar 07.00-09.00, în fața primăriei Bistrița, Piața Centrală 6, Bistrița 420040. Deoarece cursele copiilor sunt planificate a începe la ora 12.30, aceștia vor putea ridica kitul de participare până la ora 12, în ziua evenimentului.

Evenimentul se va desfășura în Piața Centrală, în apropiere de Biserica Evanghelică și Primăria Bistrița, un loc plin de istorie și semnificație. Aici vei avea oportunitatea de a trăi momente unice alături de cei dragi, de a admira efortul și determinarea alergătorilor și de a te lăsa cuprins de atmosfera de învingători.

 

Mai multe informații despre eveniment, le puteți urmări pe paginile noastre de Facebook sau Instagram, pe care vă invităm să le urmăriți!

 

Programul competiției – Sâmbătă 27 Mai 2023:

 

07:00  09.00

Validare înscrieri, semnarea declarației pe propria răspundere și ridicarea kiturilor de participare

09:00

Intonarea Imnului Național 

09:10

Prezentarea evenimentului

09:15

Prezentarea militarilor răniți din garnizoana Bistrița  

09:25

Alocuțiune Primarul orașului Bistrița 

09:30

Ședința tehnică și prezentarea traseului

09:50

Încălzire

10:00 

Start Semimaraton individual și ștafetă

10:15

Start Cros 5 km

12:30 

Start Crosul copiilor

14:00

Program artistic - muzica militară a Garnizoanei Bistrița

14:30

Festivitatea de premiere
 

 

Pe lângă cursa în sine, Semimaratonul Eroilor Invictus oferă și o serie de activități interesante. Muzica militară a Garnizoanei Bistrița va asigura o atmosferă specială iar Decathlon va pune la dispoziție un spațiu de joacă unde cei mici se pot distra în voie. De asemenea, Centrul Militar Județean va avea un stand dedicat celor interesați de o carieră militară, unde pot obține informații personalizate și îndrumări. Standul Invictus va fi locul în care vei putea asculta povești inspiraționale ale militarilor răniți care au căzut, s-au ridicat și au mers mai departe.

 

Mai mult decât atât, sponsorii evenimentului vor avea propriile standuri, unde poți obține informații suplimentare și poți descoperi produse și servicii deosebite.

 

Ne dorim să transmitem sincere mulțumiri tuturor sponsorilor noștri, cărora le suntem recunoscători pentru sprijinul necondiționat în realizarea acestei prime ediții a Semimaratonului Eroilor Invictus. Datorită generozității lor, am reușit să creăm un eveniment deosebit, cu participare gratuită pentru toți alergătorii. Vă mulțumim din suflet pentru susținere și implicare!

 

(BCR, Iana OPTIC, SANOVIL, Amicii Building, Frasinul, Wintercom, Transilvania Broker de Asigurări, Efes Art Construct, Sandinex Club, PASHA Men’s Wear, RCB Electro 97, Adris, Tinu Art Construct, Clinica Alteo, Lignum Trend, Sepia Print, Tricorama, Taverna Dogarilor, Braseria Michaela, Hotel Ozana, Decathlon, Selgros, Trend Mobile, Royal Plast, Soul Dental Clinic – Dr. Ilies Marinel, Lecom,  Produs in Bistrita Nasaud , Brutăria Primera Livezile, ALMA, BESTOIL Eenergy – Viisoara, Lemons Mark Design, Pepsi)

 

În calitate de organizatori ai primei ediții a Semimaratonului Eroilor Invictus, vă rugăm să fiți îngăduitori și să ne oferiți sprijinul vostru în această călătorie plină de pasiune și emoție. Cu entuziasm și dedicare, ne străduim să facem din acest eveniment un moment de neuitat pentru toți participanții și spectatori. Contăm pe voi pentru a ne ajuta să dăm startul într-o tradiție frumoasă și inspirațională în comunitatea noastră. Mulțumim pentru susținerea voastră!

 

Așadar, nu rata ocazia de a fi parte din acest eveniment memorabil! Vino să te bucuri de o zi plină de inspirație, emoție și comunitate. Semimaratonul Eroilor Invictus te așteaptă cu multă energie pozitivă și momente de neuitat.

Te așteptăm cu drag!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5