Virginia Linul, doctor „Magna cum laude” ! Printre susţinători, în Aula Universităţii de Stat Oradea: Cristian Pomohaci, Mica Oprea, directori, primari, parlamentari

Virginia Linul este doctor in stiinte cu o frumoasa lucrare etnologica despre Istoria portului năsăudean, susţinută în Aula Universităţii de Stat Oradea. Prieteni dragi au venit să fie alături de Virginia Linul la sustinerea lucrării de doctorat . Emoţiile s-au împărţit la toţi, deşi doctor este doar unul !
Conducătorul doctoratului prof. univ. dr. Ioan Godea a spus că este susţinerea cu cei mai mulţi invitaţi în Aula Universităţii de Stat Oradea. Invitaţii au fost din Bistriţa, Năsăud, Salva, Bucureşti, Cluj, Piteşti, Brăila, dar şi primarul din Petrova-MM, părintele Cristian Pomohaci, deputatul românilor în Parlamentul Ungariei, inspectorul guvernamental Mica Oprea, directorul Muzeului Viticulturii Ploieşti, directoarea Casei de Cultură Zalău ş.a. Şi pentru că Gina a avut ce să spună, iar invitaţii i-au adresat şi ei cuvinte, s-a mai scris un record la Oradea, cea mai lungă susţinere, dar şi cea mai frumoasă, după cum au afirmat profesorii universitari din comisie de la Cluj, Craiova şi Oradea. Datorită calităţii lucrării Virginia a primit titlul de doctor „Magna cum laude”. S-a cântat Gaudeamus, s-au primit sute de flori şi mai presus de toate avem un specialist al costumului popular, singurul doctor din ţară ! Felicitări doamna doctor ! A fost o zi memorabilă pentru toţi cei prezenţi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5