Vitalia – incapabilă să asigure preluarea şi transportul gunoaielor năsăudenilor

De când firma Vitalia a preluat gestionarea şi depozitarea deşeurilor din judeţ, este tot mai mare mizerie, gunoaiele sufocă malurile râului Someş, aruncate de cei care preferă asta decât să le arunce la containerele pline, neridicate. Tot mai mulţi cetăţeni sunt nemulţumiţi de prestaţia acestei firme care, pe zi de trece, se dovedeşte incapabilă să ofere aceste servicii, conform contractului.
Sunt containere care nu au fost golite de anul trecut, de când au fost amplasate cu mare tam-tam, pentru preluarea sortată a gunoaielor: cartoane – hârtie, plastic – metal şi gunoi menajer. Acest lucru nu se respectă deloc de cei de la Vitalia, toate gunoaiele şi resturile menajere fiind golite în aceeaşi maşină specială de transport. Atrunci de ce a mai fost necesare „să planteze” acele containere semiîngropate pentru ca cetăţenii să selecteze gunoaiele, doar să fie de decor?! Din păcate un decor dezolant... de ce nu-i trage nimeni la răspundere? De ce tac şi nu se implică cei de la Mediu, Sanepid sau Consiliul Judeţean?

Comentarii

17/04/15 14:15
Ilovan

Referitor la acest articol, d-nei Lucuta ii precizez urmatoarele :
- programul de ridicarea deseurilor menajere din orasul Nasaud se respecta cu strictete in zilele de luni miercuri si vineri;
- este falsa afirmatia dvs. referitoare la containerele pline si neridicate;
- pozele prezentate de dvs. sunt facute pe malul Somesului, drept urmare adresati-va O.G.A. Bistrita-Nasaud si Primariei orasului Nasaud, care de altfel face eforturi deosebite pentru salubrizarea malurilor raului Somes;
- deseurile reciclabile se ridica saptamanal din containerele semiingropate si de la agentii economici;
- iar cetatenii nemultumiti sunt probabil cei care nu au contract cu societatea noastra si totusi beneficiaza de serviciul de salubritate.
Urmare celor sus-mentionate va rog sa verificati in teren si sa reveniti asupra articolului dvs.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5