Ziua Internațională a romilor marcată la Năsăud printr-o serie de activități educativ-recreative și de ecologie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, la Năsăud, Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, structura Valea Spinului a organizat o serie de activități educativ-recreative și de ecologizare pentru a marca această zi. Activitățile au fost desfășurate de copiii care învață la această școală, în special copiii de etnie romă, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice.
Activitățile s-au desfășurat în perioada 3-7 Aprilie 2017, perioadă care a coincis cu Săptămâna curățeniei de primăvară, activitate lansată de administrația locală. Programul detaliat pe zile a cuprins: luni: importanța apei, tema “Apa – sursă indispensabilă pentru oameni”, marți: curățenie de primăvară la Școala Valea Spinului și pe lângă cursul de apă numit Valea Spinului, miercuri: pictură pe gips cu tematică de Paști, joi: Serbare dedicată Zilei Internaționale a Romilor iar vineri: premierea elevilor participanți la aceste activități. Primăria orașului Năsăud împreună cu conducerea Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” a acordat diplome elevilor participanți la aceste activități și a recompensat elevii cu un tort aniversar cu mesajul de “La mulți ani !”.
La reușita acestor activități și-au adus contribuția și părinții copiilor care învață la această școală, alături de cadrele didactice și alături de Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năsăud.

Comentarii

12/04/17 09:27
Cititor

Mi-ar fi facut placere sa aud ca "Ziua Internationala a R.romilor " sa fie sarbatorita cu o actiune in care sa fie scosi in masa, toti ti.g.anii, MACAR la asanarea spatiilor verzi dintre blocurile de locuinte , cu precadere in zona unde sunt amplasate tomberoanele de gunoaie, pe care acestia le "scurma" ca si gainile ... ca la "barbuncuri " si "papica"... toti se indeasa...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5