600 de polițiști acționează zilnic în această minivacanță, suprapusă pe carantinarea Bistriței

Aproape 600 de polițiști bistrițeni acționează, în fiecare zi, în acest week-end prelungit, de Sfântul Andrei și cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță.   

În perioada 28 noiembrie-1 decembrie, poliţiştii din Bistrița-Năsăud vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și protejarea sănătății cetățenilor județului nostru.  

Au fost luate măsuri pentru intensificarea acţiunilor astfel că, 307 poliţişti de ordine publică, alături de 188 de polițiști de investigații criminale, acțiuni speciale, precum și de la alte structuri sunt pregătiţi, să intervină pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Zilnic, poliţiştii din structurile de rutieră monitorizează traficul rutier, iar pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente vor acţiona cu aparate radar. Astfel, în această perioadă, aproape 100 de polițiștii rutieri vor fi în dispozitiv, cu aproximativ 60 de autospeciale, pe principalele drumuri naționale, dar și în stațiunile turistice și în punctele cu risc ridicat de accidente rutiere, în vederea fluidizării circulației și prevenirii evenimentelor rutiere negative.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5