APIA sprijină fermierii activi! Campanie de informare privind cererea unică de plată. Vezi când ajunge în comuna ta!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură  Centrul Județean Bistrița-Năsăud a demarat  Campania de informare a fermierilor privind cererea unică de plată, aferentă anului 2017, având sloganul  “APIA sprijină fermierii activi! Depune Cererea unică de plată în perioada 1 martie - 15 mai 2017!”.

„Conform programărilor stabilite, echipe de specialiști din cadrul APIA Centrul județean Bistrița Năsăud se vor deplasa la toate UAT – urile din județ, în acțiuni tip caravană, pentru informarea și instruirea fermierilor și a administrației agricole din primării cu privire la perioada de depunere a cererii unice  de plată  pentru anul 2017, modalitatea de completare a acesteia, condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia europeană şi naţională, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum şi schemele/masurile de plată pentru care se pot solicita sprijin prin cererea unică de plată 2017”, informează directorul executiv Emil Scurtu.

Planificarea instruirilor  se poate găsi pe site-ul APIA Bistrița-Năsăud la adresa http://www.apiabn.ro/wp-content/uploads/2017/02/Sesiune-de-informare2017....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5