Asociaţia Crescătorilor de Ovine „Dealu Negru” şi Herghelia Beclean, la Târgul de Zootehnie al României

Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor Montani de Ovine „Dealu Negru” şi Herghelia Beclean vor participa, în perioada 26-29 iunie, la Dorna Candrenilor, la expoziţia internaţională de animale de rasă şi echipamente pentru zootehnie – ZEFA, primul eveniment expoziţional al României dedicat exclusiv sectorului zootehnic. Genetica de vârf, peste 200 de animale expuse, peste 100 de companii şi instituţii expozante, ultimele tendinţe privind tehnologiile de creştere şi hrănire a animalelor, echipamente şi maşini pentru fermele zootehnice, premii în valoare de 10.000 euro la concursurile de animale de rasă sunt principalele coordonate ale acestui târg.

ZEFA 2015 aduce în faţa fermierilor, specialiştilor din domeniu, dar şi a publicului larg, tot ce are mai frumos zootehnia românească. Prezenţa animalelor din majoritatea speciilor şi raselor exploatate în România face din ZEFA un punct de atracţie pentru toate categoriile de public, fie că ne referim la rase de vaci de lapte, vaci pentru carne, rase consacrate de cai, ovine, caprine şi câini.

În ceea ce-i priveşte pe bistriţeni, Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor Montani de Ovine „Dealu Negru” va avea atât un stand de promovare, cât şi un moment dedicat prezentării asociaţiei, considerată model de bună practică la nivel naţional.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5