Au început lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din Josenii Bârgăului! Primarul Nicolae Vrâncean: Centrul comunei va arăta frumos, schimbarea va fi evidentă!

Primarul comunei Josenii Bârgăului anunță începerea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Căminului Cultural din localitatea Josenii Bârgăului. Valoarea proiectului este de 1.506.405,16 lei (nr. contract C1920074X213760605456 din 17.04.2019), finanțarea fiind asigurată  din fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020,  și cu o cotă de cofinanțare din bugetul local.

         În plus, în parcul din centru localității Josenii Bârgăului s-a încheiat montarea mobilierului și utilarea cu aparate de fitness și de joacă pentru copilași.

„Curând vom inaugura întreaga incintă a parcului. Am convingerea că, la finalizarea acestor lucrări, centrul comunei va arăta frumos, schimbarea fiind evidentă. Din cauza precipitațiilor abundente, asfaltările au fost sistate, dar se revine pe șantiere. Vreau să ne bucurăm împreună de toate realizările, dar și de cele care urmează”, transmite primarul comunei, Nicolae Vrâncean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5