Au început lucrările de reparații ale străzilor din Bistrița. Ce spune viceprimarul Cristian Niculae ?

Direcția de Servicii Publice a municipiului Bistrița a început lucrările de reparații ale străzilor din oraș încă de săptămâna trecută. Primele lucrări s-au efectuat la gropile rezultate în urma intervențiilor făcute de către furnizorii de utilități (gaz, electricitate), în urma avariilor apărute în timpul iernii care tocmai a trecut.
 
"Din cauza condițiilor atmosferice neprielnice (temperaturi scăzute sau ploi), nu a fost posibil să se intervină mai devreme. Am cerut șefilor de formații și muncitorilor ca lucrările să fie executate cu atenție , respectând standardele de calitate și le-am explicat că nemulțumirea cetățenilor orașului este mare in ceea ce privește starea infrastructurii rutiere.  Voi verifica personal în fiecare săptămână modul în care sunt executate aceste lucrări",  a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

Comentarii

03/04/17 09:46
Cititor

De ani de zile, in intersectia cu sens giratoriu din fata Securitatii Bistritene ( SRI-ul ) , este plina de gauri si nu o repara nimeni in mod eficient odata... definitiv. Vesnic la noi, reparatul "gaurilor " in carosabil, inseamna a "scuipa in gaura si a azvarli peste scuipat" o lopata de bitum... care tine cel mult o luna de zile...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5