Autoturism lovit de tren, la Miceștii de Câmpie! În mașină, se aflau un adult și doi copii

Update:
În această seară prefectul județului Bistrița-Năsăud, Mica Oprea, a declanșat planul roșu de intervenție care urmare a unui accident feroviar în localitatea Miceștii de Câmpie.

Din primele informații primite, în autoturism se aflau 3 persoane – un adult și doi copii, iar în tren se aflau aproximativ 20 de călători.

Spre locul accidentului s-au deplasat de urgență modulul SMURD și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor de la Secția Sărmașu și SVSU Miceștii de Câmpie.

Din partea Instituției Prefectului, spre locul accidentul se îndreaptă domnul subprefect Ioan Zăgrean. Din partea Instituției Prefectului, spre locul accidentul se îndreaptă și domnul subprefect Atilla Decsei.
În acest moment, intervenția este în dinamică.
***

Un autoturism a fost lovit de tren în localitatea Miceștii de Campie. Din primele informatii primite, în autoturism se aflau 3 persoane, un adult și doi copii.

Intervin modulul SMURD și un echipaj de terapie intensiva mobila SMURD, un echipaj de prim ajutor de la Secția Sărmașu și SVSU Miceștii de Câmpie.
Interventia este în dinamica.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5