Beauty 40+, doamnele au strălucit într-un eveniment unic la Năsăud. Frumuseţea nu are vârstă

Duminică, Năsăudul a găzduit un eveniment aparte, coordonat de Iulia Ionela Dragu, în care au fost admirate în grădina Muzeului Grăniceresc cele mai frumoase ţinute ale atelierului Isaberi.
"Proiectul este personal. Îl am în plan de doi ani. Am ales Atelier Isabeli, deoarece este nasaudeanca. ,,Regia" evenimentului îmi aparține, am incercat sa-l îmbrac intr-o frumusețe necondiționată.Mă bucur că a avut succesul scontat" ne-a declarat Iulia Ionela Dragu.
I-au încântat pe năsăudeni amintim pe Dorina Buia – director Clubul Copiilor, Simona Zinveli – antrenoare la Cătanele Negre, Nina Vlaşin – ofiţer tranzacţii clienţi la o bancă, prof. Ani Spiridonică, Angela Găurean- artist plastic, Domniţa Sârb-hair-stylist, Maria Frişan – funcţionar Primăria Năsăud, scriitoarea Ioana Lăpuşeanu, Iolanda Bodea. A fost o zi deosebită pentru doamnele din Năsăud, care au demonstrat că frumuseţea vine şi din interior şi din exterior şi că ne putem bucura şi de lucrurile mărunte din viaţa noastră.
Printre cele care au fost prezenţe la eveniment, de această dată prezentând coafuri futuriste ale hair-stylistului Vlad Năşcuţiu, a fost şi Valentina Buia Vlaşin, sora viceprimarului Dorin Vlaşin, prezent şi el la eveniment.
„A fost o zi în care cele nouă doamne şi-au împlinit un vis, întinerindu-şi sufletul, în care s-au simţit cu adevărat frumoase, admirate, răsfăţate, după cum ele însele au declarat la finalul evenimentului” ne-a declarat Dana Cosma-Someșan, voluntar în Grupul femeilor solidare din Năsăud.
Năsăudenii au demonstrat că sunt dornici de asemenea evenimente, deşi organizatorii au invitat doar 60 de persoane, numărul celor veniţi a fost mai mult decât dublu, 150 de spectatori aplaudând pe doamnele ce au prezentat în faţa lor creaţiile Isabelei Găitan (fiica fostului viceprimar Niculae Găitan).
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Asociaţiei Mereu Împreună ( preşedintă Iulia Ionela Dragu) şi a adus pe scenă, sub genericul Beauty 40+ doamne care au demonstrat că frumuseţea nu are vârstă şi că o haină de calitate îţi poate da strălucire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5