Beauty 40+, doamnele din Năsăud ne vor arăta că frumuseţea nu are vârstă. Linia Tradițională Virginia Linul, promovată de femei de nota 10*

Duminică, 16 iunie, de la ora 18, Năsăudul va găzdui un eveniment aparte în care vor fi admirate în grădina Muzeului Grăniceresc cele mai frumoase ţinute ale Liniei Tradiționale Virginia Linul.
" Am pregătit două surprize muzicale de excepție, cu o mare încărcătură emoțională. Dragii mei de abia aștept să ne îmbrățișăm privirile și inimile în a doua ediție a evenimentuluiBeauty 40+. Nu vă pot dezvălui prea multe din culise asta pentru că ador să vă surprind! Ceea ce pot să vă confirm este faptul că valoarea Liniei Tradiționale Virginia Linul, doctor în etnografie, este la superlativ ,la fel cum sunt și minunatele femei de nota 10* care vor defila în fața dvs ! Anul trecut, evenimentul a atins cote mai mult decât mulțumitoare! Vă aștept cu drag" este mesajul transmis de Iulia Ionela Dragu, amfitrioana evenimentului.
Organizat de Asociaţia Mereu Împreună şi clubul Femeilor Solidare evenimentul va aduce pe scenă, sub genericul Beauty 40+ doamne care vor demonstra că frumuseţea nu are vârstă şi că o haină de calitate îţi poate da strălucire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5